Pénzügyi tudatosság és esélyteremtés

2022.12.14.

Elismerés, pozitív visszacsatolás és izgalmas kihívás egy jól ismert, megbízható márka további fejlődéséért dolgozni. A Provident jelentős értékeket képvisel a hazai pénzügyi szektorban. A NEST-re jellemző think tank gondolkodással igyekszünk még közelebb vinni a márkát az emberekhez, segítünk tovább építeni a bizalmat, a személyes kapcsolatokat, valamint a pénzügyi tudatosságot a mindennapokban.

„A Provident az elmúlt években összesen 9 kategóriában nyerte el a ClientFirst Consulting által alapított Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, továbbá 3 alkalommal részesült a Kincentric által alapított Magyarország Legjobb Munkahelye címben és két évtizede meghatározó szereplője a magyar gazdasági életnek. Feladatunknak tartjuk, hogy esélyt teremtsünk a családok, idősek, fiatalok számára céljaik eléréséhez, a szabályozott hitelezés lehetőségein keresztül. Ehhez rendkívül fontos a vállalat új kommunikációs stratégiájának kidolgozása, valamint a vállalati márka pozícionálása és folyamatos erősítése. Meghívásos, több körös tenderen választottuk ki a NEST-et, mert a személyes megbeszéléseken a legmeggyőzőbbnek bizonyult. A pályázati anyag innovatív gondolkodása és az abban javasolt megoldások az előttünk álló kihívásokra nagyon közel áll az elképzeléseinkhez, és a sikerhez elengedhetetlen összhang gyorsan kialakult, ezért szavaztunk nekik bizalmat” – fogalmaz Pálfalvi Márta, a Provident Pénzügyi Zrt. vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgatója.

A készülő új kommunikációs stratégia két pillérre épül: a márka mentori tevékenységére a tudatos pénzügyi gondolkodás területén, valamint az embereknek nyújtott folyamatos támogatásra és esélyteremtésre az egzisztenciális visszaintegrálódáshoz, fejlődéshez.